信宜玉都风情网

搜索
开启左侧

[交友话题] Sarah Connor - Every Moment Of My Life

茶叶蛋 发表于 2013-3-26 17:37 | 显示全部楼层 |阅读模式
该信息已经过期

信宜-玉都风情网欢迎您的到来,注册后,您将能玩到更多好玩的功能!信宜人的网上家园,网聚信宜人的力量。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册会员

x
Everytime I leave to head out on the road

I wanna take you with me to save me from the cold

No matter where I go wrong

You'll be there to turn it into right

I will love you every moment of my life

When I'm on an airplane, flyin' cross the sky

I know you're on a trainride, stations passin' by

No matter what the signs say

However in my mind you are by my side

I will love you every moment of my life

Everyone misses something

And I know time changes everything

All the love that you have to give

You should give just as lost as you're holding that someone

I'd travel cross the great lakes to get to where you are

And even if forever wouldn't be too far

So baby when you asked me

To be the leading lady by your side

I promised to love you every moment of my life

Everyone misses something

And I know time changes everything

All the love that you have to give

You should give just as lost as you're holding that someone

Everytime I leave to head out on the road

I wanna take you with me to save me from the cold

No matter where I go wrong

You'll be there to turn it into right

When I'm on an airplane, flyin' cross the sky

I know you're on a trainride, stations passin' by

No matter what the signs say

However in my mind you are by my side

Love you every moment of my life……

信宜人的网上家园,网聚信宜人的力量!   如果您想了解更多最新资讯,请关注信宜玉都风情网微信公众号:www06681com
水晶之恋001 发表于 2013-3-26 18:04 | 显示全部楼层

{:soso_e120:}{:soso_e120:}
信宜人的网上家园,网聚信宜人的力量!   如果您想了解更多最新资讯,请关注信宜玉都风情网微信公众号:www06681com

楼主| 茶叶蛋 发表于 2013-3-26 18:07 | 显示全部楼层
水晶之恋001 发表于 2013-3-26 18:04
每次我离开,出门在路上

我想让你陪我去救我脱离寒冷的

不会就别乱翻译,毁了那么美的句子{:soso_e141:}

水晶之恋001 发表于 2013-3-26 18:09 | 显示全部楼层
茶叶蛋 发表于 2013-3-26 18:07
不会就别乱翻译,毁了那么美的句子

不是我翻译的  是网上的  你翻译给大家看啊

霸爺爺 发表于 2013-3-26 18:30 | 显示全部楼层
我就看不懂了!

同理 发表于 2013-3-26 19:08 | 显示全部楼层
Sarah Connor 是那电影的主角吧

同理 发表于 2013-3-26 19:08 | 显示全部楼层
Sarah Connor 是那电影的主角吧

反方向 发表于 2013-3-26 20:50 来自手机 | 显示全部楼层
Every Moment Of My Life…每每我出门在外,多么渴望与你一起,远离这世界的冰冷,无论我做错了什么,你都会……

晕吉咯 发表于 2013-3-26 21:39 | 显示全部楼层
每次当我把头伸出的道路上F(@; 4米!E * V#J1`0 ^&I%

我都想与你同去,让我从寒冷的

无论我走到哪里错了:R%I. V5? P7 E,N1 U)

你会在那里把它变成正确的“H-{$ ^&T)W,Z,V&P啊
U * \ 6 W4 V0 B2 K'^#`* {
我会爱你我生命中的每一刻

当我在飞机上,飞翔,穿过天空

我知道你在trainride的,站经过

不管什么说的迹象; Q7 A']! {(S)U

然而,在我的脑海里,你在我身边+ S * Y。 T:T6 M)K2Ň

我会爱你我生命中的每一刻({&U5 {6 S)[5 Y!?1 F,Y
7 X $ | * Q“D:Z%@)K3 _
思念无处不在

我知道时间会改变一切
0 V X2 U6 * G9〜4 U“U
所有的爱,你得给(L4 B;酷睿i5 \)“V”O
* A,S0 [9 J + A / C
你应该给你就像失去了有人
4 L&M8 I“E2]
我愿穿越万水千山,你在哪里

即使永远不会太远。

所以每当你问我
S3 B:J? `2 W $ Z
为了在你身边的女主角
/ Z * X#〜},F,`! Ĥ
我爱你我生命中的每一刻
%H * C; H. E + I3〜5 O3 K表
思念无处不在

我知道时间能改变一切“N#^ 1 F,R /} 8 V L

所有的爱,你必须给。 |&V2 W * R'Ÿ

你应该给你就像失去了有人

每次当我把头伸出的道路上
8 T6 | 5}(S3 K&C
我都想与你同去,让我从寒冷的

无论我走到哪里错了 - Z“O7 @ 7 D0 A * F:E8Ø]”H

你会在那里它变成右2升。 M,I /]#S7 Q9 [4 C! N6 I(R * Q
6 W; G6 Y3 V / Q * Y
&E6 Q \ 0`$ D
当我在飞机上,飞翔,穿过天空

我知道你在trainride的,站经过+〜2 O0 S-_ U“J B2 F%T2 P

不管是什么的标志* O'V / A. Y4的ü说,V
* R&I1 L%{/ V2升! b
然而,在我的脑海里,你在我身边4 O0米; Q4 C7 {8 P
)G#I)F + C)S9 A5 T“Ç

我爱你我生命中的每一刻......

353665160 发表于 2013-3-26 21:53 | 显示全部楼层
鬼文...

池洞峰哥123 发表于 2013-3-26 22:09 来自手机 | 显示全部楼层
我地D耕田佬矛咩文化,字都矛识多个,仲发D鬼佬文过来,咩谁识睇呐!

春色满园 发表于 2013-3-26 22:27 | 显示全部楼层
这好像是一首英文歌曲

楼主| 茶叶蛋 发表于 2013-3-26 22:41 | 显示全部楼层
春色满园 发表于 2013-3-26 22:27
这好像是一首英文歌曲

终于有人有人知道啦

流年-似水 发表于 2013-3-26 22:48 | 显示全部楼层
every moment of my life-Sarah Connor

施雨阳 发表于 2013-3-26 22:49 | 显示全部楼层
will you speak English with your boyfriend? Many boys are not good at English even if they are college students.